"Να αγαπάς την ευθύνη. Να λές: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί εγώ φταίω". Ν.Καζαντζάκης

Oct 022013
 

Σας ενημερώνουμε ότι όλη η διαδικασία των κάθε είδους μαθημάτων εντάσσεται στη λογική της Αλληλεγγύης. Έτσι λοιπόν, στα μαθήματα που πραγματοποιεί το Δίκτυο Σαρωνικού, μπορούν πλέον να συμμετέχουν μόνο όσοι είναι Τακτικά Μέλη.

Όσοι, λοιπόν,  επιθυμούν να παρακολουθήσουν κάποιο από τα μαθήματα και δεν είναι Τακτικά Μέλη, μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση για να γίνουν μέλη, καταβάλλοντας ταυτόχρονα και την ετήσια συνδρομή (20€). Για δύο μέλη της ίδιας οικογένειας η ετήσια συνδρομή ανέρχεται συνολικά (και για τα δύο άτομα), στο ποσό των 30€.
Τέλος, επειδή το Δίκτυο Σαρωνικού δεν επιχορηγείται από κανέναν ιδιωτικό, θρησκευτικό, κρατικό ή αυτοδιοικητικό φορέα, αλλά στηρίζεται αποκλειστικά στις συνδρομές και δωρεές μελών και φίλων του, για να καλύπτει τα πάγια έξοδά του (ενοίκιο, ΔΕΗ, κτλ), αλλά και όλες τις δράσεις του, οι συμμετέχοντες στα μαθήματα, στα πλαίσια και της Αλληλεγγύης, προσφέρουν ως αντάλλαγμα κάποια συγκεκριμένα είδη (τυποποιημένα τρόφιμα) για την κάλυψη των πιεστικών αναγκών του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου.
Έτσι, για κάθε μάθημα/συνάντηση προσφέρουμε ή 3 γάλατα ή 3 ζυμαρικά ή 3 ντοματάκια ή ½ λίτρο ελαιόλαδο.

Οι ενταγμένοι στο Κοινωνικό μας Παντοπωλείο συμμετέχουν στα μαθήματα χωρίς τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

ΔΙΚΤΥΟ Σαρωνικού

  One Response to “Προϋποθέσεις συμμετοχής στα μαθήματα του Δικτύου Σαρωνικού”

  1. Αγαπητή Ελευθερία,
    Σου έχουμε απαντήσει με e-mail, στο μήνυμα που μας έστειλες προ ημερών. Βέβαια, εκείνη η δ/νση ήταν διαφορετική από αυτήν που δηλώνεις εδώ.
    Ποιο από τα δύο e-mail ισχύει;
    Αν θέλεις, απάντησέ μας στο: info@saronikosnet.gr

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>