ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΩ

 

 Στηρίζουμε την τοπική αγορά και κερδίζουμε όλοι!

 

 

 

Το ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ καινοτομεί και πάλι με τη δημιουργία  του προγράμματος  «ΣΤΗΡΙΖΩ & ΚΕΡΔΙΖΩ», στο οποίο έχουν ενταχθεί μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 70 επαγγελματίες της περιοχής.

Ενημερωθείτε στη συνέχεια, για το τι είναι και πώς λειτουργεί το «ΣΤΗΡΙΖΩ & ΚΕΡΔΙΖΩ», το οποίο είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για τους συμμετέχοντες επαγγελματίες.

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής, έχουν καταχωρηθεί τα λογότυπα 63 επιχειρήσεων, σε σύνολο 74 που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα, γιατί δεν έχουμε παραλάβει από τους υπόλοιπους την κάρτα ή το λογότυπό τους.

Κάντε κλικ στην «κάρτα» του επαγγελματία, που επιθυμείτε.

Κάντε κλικ στα παραπάνω «κουτάκια». Κάθε «κουτάκι» περιλαμβάνει 5  επιχειρήσεις.

————————————————————————————————————————————————————————–

*********************************************************************************************************************************************************************************************

————————————————————————————————————————————————————————–

(Περιληπτικό κατάλογο με τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και τις αντίστοιχες εκπτώσεις που προσφέρουν, θα βρείτε  σε μορφή word, κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα). [Τελευταία ενημέρωση: 27-8-12]

-Τι είναι το Στηρίζω & Κερδίζω;

-Είναι η νέα καινοτόμος δράση του Δικτύου Σαρωνικού και ειδικότερα της ομάδας «Δράση Σαρωνικού», για να στηριχθούν οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

-Πώς λειτουργεί τοΣτηρίζω & Κερδίζω;

-Το Δίκτυο Σαρωνικού συμβάλλεται με τοπικούς επαγγελματίες, τους οποίους διαφημίζει δωρεάν (ηλεκτρονικά & έντυπα) και οι οποίοι σε αντάλλαγμα, προσφέρουν εκπτώσεις στα Τακτικά Μέλη του, απλώς και μόνο με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Προσοχή: Η κάρτα μέλους είναι προσωπική. Με αυτήν μπορούν να εξυπηρετηθούν τα παιδιά του μέλους, όχι όμως άλλος ενήλικας και ισχύει μέχρι τη λήξη της συνδρομής του μέλους.

-Πώς θα ξέρω ποιος επαγγελματίας έχει ενταχθεί στο «Στηρίζω & Κερδίζω» και τι έκπτωση προσφέρει;

-Με δύο τρόπους.

  • Είτε μέσω του καταλόγου (έντυπου & ηλεκτρονικού), στον οποίο περιλαμβάνονται οι ενταγμένοι στο πρόγραμμα επαγγελματίες, με τις αντίστοιχες εκπτώσεις που προσφέρουν,
  • Είτε βλέποντας τη σχετική ενδεικτική πινακίδα, που είναι αναρτημένη σε εμφανές σημείο στο κατάστημα/γραφείο του επαγγελματία, ο οποίος συμμετέχει.

-Πόσο στοιχίζει η ένταξη του επαγγελματία στο «Στηρίζω & Κερδίζω»;

-Είναι εντελώς δωρεάν. Όλα τα έξοδα βαρύνουν το Δίκτυο Σαρωνικού.

-Τι κατηγορίες επαγγελματιών έχουν ενταχθεί μέχρι στιγμής;

-Ιατρεία, Φαρμακεία, Ασφαλιστικά Γραφεία, Καθαριστήρια, Μουσικές Σχολές, Φωτογραφεία, Pet Shop, Ακτινολογικά Εργαστήρια, Service Η/Υ, Λογιστικά Γραφεία, Μικροβιολογικά Εργαστήρια, Βιβλιοπωλεία, Διαιτολόγοι, Κτηνίατροι, Γυμναστήρια, Κατασκευές Επιγραφών, Γραφικές Τέχνες, Συνεργεία αυτ/των, Μπαρ, διάφορα Εμπορικά Καταστήματα (κουρτίνες, χαλιά, μοκέτες, χαρτικά, οπτικά, απορρυπαντικά, άνθη-φυτά, είδη δώρων, ενδύματα, ηλεκτρολογικά είδη, κοσμήματα, στρώματα, έπιπλα, είδη οικιακής χρήσης, κτλ).

-Πώς μπορεί να ενταχθεί ένας επαγγελματίας στο «Στηρίζω & Κερδίζω»;

-Απλώς, επικοινωνεί για επαφή είτε τηλεφωνικά στο 6946-268384 είτε ηλεκτρονικά στο: saronikosnet-info@yahoo.gr

-Ποιοι ωφελούνται από το «Στηρίζω & Κερδίζω»;

-Πρώτ’ απ’ όλα κερδίζει η τοπική αγορά, με την κυκλοφορία περισσότερου χρήματος. Έτσι, θα στηριχθούν οι θέσεις εργασίας, με πολλαπλά οφέλη για όλους μας. Φυσικά, κερδίζουμε και σαν καταναλωτές, αφού με τις παρεχόμενες εκπτώσεις, ενισχύουμε τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό.

ΔΡΑΣΗ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

www.saronikosnet.gr, saronikosnetinfo@yahoo.gr

 

 

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)