ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

 

Για να δείτε τις δράσεις μας, κάντε κλικ εδώ.

**********************************************************************************************************************************

-Νοιάζεσαι για τους τετράποδους φίλους μας; 

 

-Σε εξοργίζει η εγκατάλειψή τους;

 

-Σε πληγώνει η κακοποίησή τους; 

 

-Είσαι πρόθυμος να αγωνιστείς για τα δικαιώματά τους;

 

-Θέλεις να φύγουν τα αδέσποτα από τους δρόμους & να γεμίσουν τις αυλές, τα σπίτια και τις καρδιές μας;

 

Αν έστω και σε μία από τις παραπάνω ερωτήσεις η απάντηση είναι «ναι», τότε επικοινώνησε μαζί μας.  Ας κινητοποιηθούμε όλοι μαζί, τώρα!
«ΔΙΚΤΥΟ  ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ» –  ομάδα «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ»

 

Η ομάδα ΠΑΣ (Προστασία Αδέσποτων Σαρωνικού) του Δικτύου Σαρωνικού αποτελείται από εθελοντές,  οι οποίοι προσπαθούν, με τις διάφορες δράσεις της ΠΑΣ, να συμβάλλουν στην επίλυση του προβλήματος των αδέσποτων στην περιοχή μας. Μέλημα της ομάδας είναι η επικοινωνία με τους συμπολίτες μας και η ανάδειξη του προβλήματος που προκαλεί η ανεύθυνη συμπεριφορά του ανθρώπου απέναντι στα ζώα. Τα σχολεία, οι ημερίδες και το site μας (www.saronikosnet.gr) θα αποτελούν πεδία ενημέρωσης, διαφώτισης και αγωγής (ιδιαίτερα της νέας γενιάς) στην υπεράσπιση του δικαιώματος των τετράποδων στη ζωή.

Η δραστηριότητα της ομάδας ΠΑΣ στηρίζεται στην εθελοντική δράση των μελών της και  στις δωρεές και χορηγίες πολιτών και φορέων.  Η ΠΑΣ  έχει ανάγκη από τροφές, εμβόλια, φάρμακα, αμπούλες αποπαρασίτωσης, κολάρα, αλλά και χρήματα, για τις αμοιβές των κτηνιάτρων (θεραπείες, στειρώσεις).

Κύριος στόχος μας είναι να καταφέρουμε, σταδιακά, να στειρωθούν όλα τα αδέσποτα θηλυκά, γιατί μόνο έτσι θα επιλυθεί το πρόβλημα των αδέσποτων.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας (saronikosnet-info@yahoo.gr) για περισσότερες πληροφορίες ή/και για τον τρόπο που θα θέλατε να συμβάλλετε στο δικαίωμα των ζώων στη ζωή και όχι στην ταλαιπωρία (πείνα, δίψα, τραυματισμοί και κακομεταχείριση).

  4 Σχόλια to “ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ”

 1. Καλησπέρα σας,

  Παρακαλώ στείλτε μου πληροφορίες για τη δράση σας, και πως θα μπορούσα να βοηθήσω οικονομικά την προσπάθειά σας.

  Ευχαριστώ,
  Δ.Μουστάκα

  • Αγαπητή φίλη,
   Σε ευχαριστούμε για την πρόθεσή σου να βοηθήσεις. Σου έχουμε στείλει, εδώ και μέρες, μήνυμα στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.

 2. Αγαπητή μας φίλη,
  Δεν έχουμε λάβει κάποια απάντηση στο μέιλ που σου στείλαμε. ΑΝ θέλεις, επικοινώνησε μαζί μας στο: info@saronikosnet.gr

 3. Χάθηκε άσπρος γατουλης αγκιρας με γαλάζια ματια στην περιοχή αναβυσσου στης αλυκές .
  Οποίος γνώριζε κατι παρακαλούμε να επικινονησει στο τηλ 6938181166

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)