ΤΟ «ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ» ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

 

Η “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ“, η εθελοντική ομάδα κοινωνικής προσφοράς του ανεξάρτητου φορέαΔΙΚΤΥΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ“, ξεκίνησε από το Νοέμβρη του 2011, τη λειτουργία του “Κατ’ οίκον Κοινωνικού Παντοπωλείου» (του Δικτύου Σαρωνικού), δραστηριότητα η οποία συνεχίζεται κανονικά μέχρι σήμερα, κυρίως χάρη στη στήριξη των μελών και φίλων του Δικτύου.

Στο «κατ’ οίκον» Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δικτύου Σαρωνικού, οι εθελοντές μας διανέμουν σε τακτά χρονικά διαστήματα οι ίδιοι κατ’ οίκον τα τρόφιμα, αλλά και άλλα είδη οικιακής χρήσης, ένδυσης και υπόδησης, στους έχοντες πραγματική ανάγκη και ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες καθενός. Για το σκοπό αυτό εντοπίζονται και καταγράφονται, σε συνεργασία με ιερείς των ενοριών, συμπολιτών, αλλά και κοινωνικών λειτουργών, οι συνάνθρωποί μας που εξακριβωμένα (κατόπιν και επιτόπιας αξιολόγησης) αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Κατά μέσον όρο εξυπηρετούνται 100-130 άτομα, σε μόνιμη βάση.

 

Δεν μπορούμε να εμφανίσουμε αυτή την γκαλερί

 

Στόχος της ομάδας μας είναι η κάλυψη, σε μόνιμη βάση, των αναγκών όλων εκείνων, που εντάσσονται στο πρόγραμμα στήριξης της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, εφόσον πληρούν τα κριτήρια (κοινωνικά, οικογενειακά, οικονομικά), που ορίζονται στον «Κανονισμό Λειτουργίας», ο οποίος διέπει την όλη λειτουργία του «κατ’ οίκον» Κοινωνικού Παντοπωλείου μας.

Για την κάλυψη των αναγκών μας σε είδη διατροφής, επιδιώκεται η συνεργασία με επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων (και όχι μόνο), από τις οποίες θα γίνεται με τη μορφή δωρεών ή χορηγιών η προμήθεια όλων των απαραίτητων ειδών. Μέχρι όμως να υλοποιηθεί πλήρως αυτός ο στόχος, και η παραμικρή προσφορά σε τρόφιμα είναι πολύτιμη, για τη λειτουργία του «κατ’ οίκον» Κοινωνικού μας Παντοπωλείου.

Ακόμα και ένα κουτί γάλα, είναι σημαντικό για μας!

Αν επιθυμείτε να στηρίξετε το έργο μας, προσφέροντας τρόφιμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 6946-268384 ή ηλεκτρονικά: info@saronikosnet.gr

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ σχεδιάζει παράλληλα, και άλλες καινοτόμες δράσεις, για την πολύπλευρη στήριξη των συνανθρώπων μας που υποφέρουν, και όχι μόνο στον οικονομικό τομέα.

Είδη που μπορούν να προσφερθούν στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ είναι όλα τα τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα, ελαιόλαδο, σπορέλαια, κονσέρβες κάθε είδους, έτοιμα συσκευασμένα φαγητά, ζυμαρικά, όσπρια, μέλι, ζάχαρη, ντοματάκια σε κονσέρβα, πελτές, αλεύρι, ρύζι, μαρμελάδες, μπισκότα, τσουρέκι, φρυγανιές, σοκολάτες, καφές ελληνικός, κτλ), απορρυπαντικά κάθε είδους, χλωρίνη, χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντιλα), σαπούνια, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόπαστες (και παιδικές), σερβιέτες και λοιπά είδη.

————————————————————————————————————————————————–

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τις φίλες που εμπιστεύονται και στηρίζουν το έργο του Δικτύου Σαρωνικού και τους πληροφορούμε ότι συνεχίζουμε να χρειαζόμαστε τη στήριξή τους σε είδη διατροφής, χαρτικά, καθαριστικά, είδη ατομικής υγιεινής, κτλ.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946-268384

————————————————————————————————————————————————-

Αυθόρμητη, Συγκινητική και Πολύτιμη είναι η συνεισφορά σας στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, την εθελοντική ομάδα κοινωνικής προσφοράς του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, σε τρόφιμα και είδη οικιακής χρήσης.

Έτσι, έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα οι διανομές μας  να είναι υπερπλήρεις και πέραν κάθε προσδοκίας.

Ευχαριστούμε επίσης, και όλες τις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν σε σταθερή βάση.

 

 

  2 Σχόλια to “ΤΟ «ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ» ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ”

  1. exv megalh anangh mepoion ua mporoysa na milisv gia ta problhmata poy antimetopizv

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)