ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

 

ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ 5€;

 

Κι όμως, ακόμα και με 5€, μπορείς να γίνεις «Υποστηρικτής» μιας οικογένειας, από εκείνες που στηρίζουμε σε μόνιμη βάση (τρόφιμα, ένδυση, υπόδηση, παιχνίδια, λευκά είδη, οικοσκευές, έπιπλα, καύσιμα, κτλ). Είναι πανεύκολο! Λίγα «κλικ» αρκούν για να νιώσεις τη χαρά της προσφοράς! Δοκίμασέ το τώρα!

  • Με το  ποσό των 5€ (όσο περίπου κοστίζει μια Κυριακάτικη εφημερίδα), καλύπτουμε τις ανάγκες σε γάλα μιας 3μελούς οικογένειας (με ένα παιδί), για περίπου 10 μέρες!
  • Με το ποσό των 15€ καλύπτουμε τις ανάγκες μιας 4μελούς οικογένειας σε ελαιόλαδο, για διάστημα 30-45 ημερών (ανάλογα με τις διατροφικές ανάγκες της οικογένειας).
  • Με το ποσό των 50€ καλύπτουμε τις ανάγκες μιας 4μελούς οικογένειας σε τυποποιημένα τρόφιμα και είδη οικιακής χρήσης, για περίπου 20-30 μέρες!

Το ξέρουμε ότι οι καιροί είναι εξαιρετικά δύσκολοι, για τους περισσότερους από εμάς. Όμως, η αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο που εξακριβωμένα υποφέρει, δεν πρέπει να σταματήσει.

Γι’ αυτό γίνε κι εσύ «Υποστηρικτής» τώρα!

Πληροφορίες: 6946-268384

———————————————————————-

———————————————————————-

———————————————————————-

 

Σε ευχαριστούμε.

ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)